L O G O P E D L I N A

Зарежда...

Училищна занималня "ЛИНА" Училищна занималня "ЛИНА"

Училищна занималня "ЛИНА"

Заявление за записванеСвържете се с нас
Училищна занималня "ЛИНА"

Учим, играем и се
забавляваме!

Какво е предвидено в програмата?

Водещото в нашата програма е затърждаване или придобиване на училищни умения, упражнения върху изучения материал, много творчески занимания и спорт.

Каква е възрастовата група на децата?

Приемаме деца от предучилищна група до четвърти клас.

Кога ще се провеждат заниманията?

Заниманията ще се провеждат всеки делничен ден от 09:00 до 18:00ч. През учебно време сме по индивидуален график спрямо училищните смени.

Къде се намираме?

Намираме се на ул.Чаталджа 59, близо до парк Заимов. Разполагаме с малък, но цветен двор, в който децата ще могат да проявяват творчество.

Вземане и водене

Нашата занималня предлага вземане и водене на ученици от 112 ОУ "Стоян Заимов" , 1 СУ "Пенчо Славейков", от Национално музикално училище " Любомир Пипков" и от 38 ОУ " Васил Априлов".

Цели

- четене и анализ на задължителната литература затвърждаване и надграждане на училищните знанията подготовка на домашните за следващия ден спорт арт-работилница развитие на емоционалната интелигентност логопедични занимания занимания с детски психолог музикални часове тетрална работилница.

Мисия

Училищна занималня- ЛИНА е място, в което децата ще учат, ще подобрят своите академични умения, ще се забавляват и играят.

Предлагаме: Подготовка по учебния материал- писане на домашни и уроци - Попълване на пропуски и затруднения - Затвърждаване на знанията, чрез ежедневна допълнителна работа в самостоятелни сборници и тестове - Периодичен анализ и оценка на резултатите - Нашите педагози всекидневно дават обратна връзка за извършената работа, усвоените знание и придобити умения. - Изграждане на учебни навици - Арт- работилница

Нашите Предимства: • Индивидуален подход • Работа в малки групи • Уютни стаи • Идеална локация в центъра на София, близо до парк Заимов и бул.Дондуков • Водещи и опитни преподаватели

Свържете се с нас
Училищна занималня- ЛИНА е място, в което децата ще учат, ще подобрят своите академични умения, ще се забавляват и играят.
Заложени цели

Лятно училище

  • четене и анализ на задължителната литература
  • затвърждаване и надграждане на училищните знанията
  • подготовка на домашните за следващия ден
  • спорт
  • арт-работилница
  • развитие на емоционалната интелигентност
  • музикални часове
  • тетрална работилница.
  • при необходимост и работа с логопед
Веселина Тонева
Управител
D

Записването става след провеждане на среща и попълване на заявление. Може да заповядате на място, за да разгледате базата, както и да зададете своите въпроси.

Свържете се с нас!

Полезно

60
admin
2016-09-17
Училищна готовност Всяко дете, навършило календарната възраст за училище, става ученик, но не всяко е достигнало необходимото ниво на  ”училищна зрялост”. Първият учебен…
60
admin
2016-09-22
Страховете при децата Всеки от нас периодично изпитва чувство на безпокойство, тревога и страх – това е една от страните на нашата психическа…
60
admin
2016-10-08
Специфични обучителни трудности                             Какво се разбира под специфични обучителни…
D
U
Отзиви на родители Отзиви на родители Отзиви на родители Отзиви на родители

Отзиви на родители

Благодаря на целия екип на терапевтичен център Лина за индивидуалния подход към всяко дете от нашата група, за професионализма и за полаганите грижи. Вие вдъхват увереност както на децата така и на нас, че ще се справят с всички предизвикателства, които им предстоят.

Галина Аврамова
Галина Аврамова
майка на Данислава

В училищната занималня екипът е оттдаден на работата си, обръща се внимание на изучения в училище материал, има часове за упражнения, както и за подготовка за новата учебна година.
Прекрасно място с добри учители!

Маргарита Стоянова
Маргарита Стоянова
майка на Криси

Училищната занималня е място, в което синът ми се чувства чудесно! За кратко време успя да преговори таблицата за умножение, вече решава задачи с удоволствие.

Марияна Иванова
Марияна Иванова
Manager, Walton